Met het nieuwe wielerseizoen om de hoek, in Australië al volop bezig, lijst ik graag de truitjes in het Protour circuit eens op.  Mijn top 3 bestaat uit Bora-Hansgrohe, Orica-Scott en Team Sunweb. Die hebben allemaal een heel mooie mix tussen helm, kit en fiets. Als ik echt moet kiezen, gaat mijn voorkeur naar Orica-Scott! Goeie combo, dat donker grijs-blauw met fluo geel-groen. Wat is jouw favourite truitje?

Quick-Step Floors

 

Lotto-Soudal

LottoNL Jumbo

BMC Racing Team

 

Trek-Segafredo

Team Sunweb

A photo posted by Team Sunweb (@teamsunweb) on

AG2R

Astana

Team Bahrain-Merida

Bora-Hansgrohe

Cannondale-Drapac

Dimension Data

FDJ

Team Movistar

Orica-Scott

A photo posted by ORICA-SCOTT (@oricascott) on

Katusha-Alpecin

Team Sky

A video posted by teamsky (@teamsky) on

UAE Abu Dhabi