Vet, kwalitatief en betrouwbaar op kindermaat

Canyon heeft vandaag een nieuwe mountainbike serie voor kinderen gelanceerd. Het gaat over drie mountainbikes in drie verschillende kindermaten, volledig aangepast naar hun behoeften.

De kleinste kunnen genieten van een aluminium racemachine afgemonteerd met SRAM Automatix hub, die automatisch in 2 versnellingen zal schakelen. De grotere versies zijn voorzien van SRAM X4 9-speed aandrijving. De ouders kunnen tevens vertrouwen op consistente remkracht dankzij SRAM Level hydraulische schijfremmen die op alle modellen te vinden is.

Canyon is duidelijk van mening dat kinderen al heel vroeg een zo aangenaam mogelijke fietservaring hebben. Ze voorzien details zoals bumper elementen op de stuurpen, een groter voorwiel voor de kleinste zodat ze vlot over oneffenheden rollen en de grootste krijgen een 65mm voorvering om hun grenzen te verleggen.

Check de Canyon website voor meer details en prijzen.